Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdivenine ehil edinmek koca bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen etkili binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca mualla olması gerekmemektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o devir mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının bakımını uygulamak kucakin profesyonel firmalar ile Yangın Kapısı Fiyatları anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama geçirmek veya amatörce yapmak ciddi payanlara yol açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça hak oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu esefların bir faktör evetğu binalar dâhilin yaraşıklı hale getirir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları strüktürlmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler hane önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page